Stročja vas, 23.06.2021

 ZAKLJUČNA PRIREDITEV V VRTCU STROČJA VAS

Kot sonček sem…

Zaključuje se tudi to šolsko leto. Počasi, vendar vztrajno. Naša zaključna prireditev, kot tudi vse ostalo v tem šolskem letu, se je zgodila preko spleta.

Pa saj smo se že navadili da je tako, smo pa pogrešali druženja, neposredne stike in tovrstne sproščene aktivnosti.

In šteti znam…

Za večino otrok je vrtec zadnje leto sameval cele tri mesece. Epidemična situacija nas je priklenila za domačo mizo. Čas, ki nam ga je uspelo preživeti v vrtcu, je bil do zadnjega kotička izpopolnjen za strašno vedoželjne glavice.

Sem pravi modrijan…

Naučili smo se veliko, veliko novega, veliko lepega, prijaznega, veselega, radoživega pa tudi kaj neprijaznega ali celo žalostnega. To je bilo učenje, prava šola za življenje. Postali smo starejši, predvsem pa modrejši.

S prijatelji se veselim…

Posijalo je vroče sonce. Spet smo veliki optimisti. Načrtujemo počitnice. Ležernost. Čaka nas čofotanje v morju, bazenih, pa lizanje sladoleda… Mmmmmm.  Življenje je postalo sproščeno, zabavno. Juhuhu, spet pikniki so tu.

In v šolo (vrtec) si spet želim…

Pogled usmerjamo naprej, v jesenski čas. Veselimo se ponovnega snidenja s prijatelji, eni v vrtcu, drugi že v šoli, vsi pa uka željni in strašno radovedni.

Dragi nam,

bodite dobro, pazite nase in svoje bližnje. Ko vam bo prevroče za aktivnosti na prostem, si le oglejte našo skupno zaključno prireditev.

Zapisala Marica Fijavž.

ZAKLJUČNA PRIREDITEV VRTCA

 

 

 

(obiski 34 skupaj, 1 obiski danes)