V veliko šolsko telovadnico smo tudi letos povabili naše drage babice in dedke, ki so se z velikim navdušenjem odzvali povabilu na druženje s svojimi vnuki in vnukinjami.

Pripravili smo jim prijetna presenečenja prisrčnih umetniških stvaritev otrok tako v obliki otroških izdelkov kakor tudi dramskih, literarnih, pevskih in plesnih predstavitev.

Na samem začetku sta nam nastopila vrtčevski pevski zbor ter folklorna skupina, nato pa so se na odru zvrstile še štiri skupine otrok v starosti od dveh do šestih let.

Program so popestrili otroci, ki se pri krožku, pod vodstvom učiteljice Petre Šijanec Koren učijo govoriti angleško. Celotno dogajanje so povezovali naši najstarejši, ki jeseni zapuščajo vrtec in se odpravljajo v prvi razred. Moderatorji so torej bili Tia Kleiderman, Luka Pintarič, Mia Babič, Jan Pučko, Viktorija Kampl in Jaša Zanjkovič. Naše bodoče male maturante pa so z velikim veseljem napovedale Alisa Vogrinec, Maja Prša in Živa Kolar. Naši najmlajši, v starosti od enega do dveh let, so svoje stare starše pričakali in obdarovali v njihovi matični igralnici.

Radostno druženje smo zaključili na pogostitvi v šolski avli, nato pa se je velika večina otrok s svojimi babicami in dedki odpravila »po svoje«. Bilo je lepo in ganljivo. Še se bomo družili.

(obiski 209 skupaj, 1 obiski danes)